Ndërtesat e reja- Fasada

Fasada e jashtme ka shumëllojshmëri funksionesh. Mbron ndërtesën nga ndikimet e jashtme, ndan klimën e jashtme nga ajo e brendshme dhe është një element dizanji. Këtu mund të zbulosh çfarë mundësish janë në dispozicion për projektimin e fasadës dhe çfarë duhet të merrni në konsideratë.

Aussenfassade Mehrfamilienhaus

Dizanji

Jepini fasades tuaj një stil individual nëpërmjet strukturës dhe ngjyrës së veshjes murale.

Kërkesat

Kërkesat strukturore- fizike për një fasadë janë të larta. Zbuloni çfarë duhet të dini për realizimin e fasadës.

Ziegelmauer wird aufgezogen

Bazamentet

Ekzistojnë një larmi materialesh për ndërtimin e mureve. Kur suvatoni, duhet të merrni parasysh vetitë e bazës së suvasë.

IMG_6755.jpg

Hidroizolimi i xokolaturës

Der Sockelbereich muss verschiedenste Belastungen aushalten. Hier erfahren Sie, was es bei der Ausführung zu beachten gilt.

IMG_7975_2.jpg

Suva dhe materiale

Të përshtatura në mënyrë perfekte me nevojat tuaja.

Faqja po ngarkohet ...