Shumë përdorime të mundshme

Falë shumë mundësive të përdorimit, shtrimi prej çimentoje është zakonisht zgjedhja më e njohur për dyshemetë në ndërtesat e reja. Ai gjithashtu përshtatet  shumë mirë  dhe si një shtrim me ngrohje të integruar. Aspekti i tij negativ, sidoqoftë, jepet nga koha e tharjes dhe ngurtësimit, të cilat zakonisht kërkojnë një pritje prej 20 ose 30 ditësh pas shtrimit.
Kohë më të shkurtër, nga ana tjetër, për t’u shkelur dhe ushtruar presion, shtrimit autonivelues, një produkt që gjithashtu ka avantazhin të jetë miqësor ndaj mjedisit dhe i përdorshëm në ndërtimin e gjelbër, për të mos përmendur që ai mund të aplikohet shpejt, pa ndotje dhe pa përpjekje të veçanta fizike . Kjo është arsyeja, pse është i përshtatshëm sidomos për ndërtesat rezidenciale, dhe falë karakteristikave të saj të mira të përçimit dhe ruajtjes termike, të kombinuara me tensionet e ulëta të materialit, është gjithashtu një zgjedhje e përshtatshme për shtrimin me ngrohje të integruar.
Estriche für spezielle Aufgaben
Sonderaufgaben bei der Nutzung erfordern neben den üblichen Estrichen weitere Spezialprodukte im Bodenbereich. Besonders, wenn es darum geht, eine schnelle Belegbarkeit zu erreichen oder dünne Schichtdicken zu erzielen, sind die erdfeuchten Zementestriche oder Fließestriche nicht ausreichend.

Ausgleichsschüttungen
Um Unebenheiten und Gefälle des Untergrundes auszugleichen und eine Einbettung von Installationen auf Rohdecken und -böden zu perfektionieren, bietet sich der Einsatz der Ausgleichsschüttungen an. Perfekt verfüllt - durch normgerechten Unterbodenausgleich.

Schnellestriche
Schnellestriche helfen dem Verleger, innerhalb kürzester Zeit nach Einbringen des Estrichs, je nach Produkt bereits nach 36 Stunden, den oberen Belag aufzubringen. Sie werden also immer dann eingesetzt, wenn es sich um kurze Bauzeiten (z.B. Ladenbau, Ausstellungen, Messen etc.) und schnellen Fortschritt beim Innenausbau handelt. Des Weiteren können sie für Reparaturarbeiten eingesetzt werden.
 

Faqja po ngarkohet ...