RÖFIX 985

Llaç dekorativ special
 • Përpunim i mirë me makineri
 • Rendiment i lartë
 • Punohet mirë me mistri.
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/EHNgjyraKons./Rend.Kokrrizimi
2000148120 Thasë letre 40 kg/EH standart 25 0 - 3,0 mm
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX 985 Llaç dekorativ special sq

Skedë teknike

pdf
285 KB
DOP RÖFIX 985 Llaç dekorativ special sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
202 KB
SDB RÖFIX 985 Llaç dekorativ special sq

Fleta e te dhenave te sigurise

331 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Përpunim i mirë me makineri
 • Rendiment i lartë
 • Punohet mirë me mistri.
 • Rezistent ndaj shiut të rrëmbyeshëm
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Për prodhimin e punimeve një ose dy shtresore të mureve të dukshme sikurse me veshje me puthitje të lëmuara mbyllëse

Për tulla dhe gurë muratimi thithëse

Materiale ndërtimi në përputhje me shtojcën A të katalogut ekologjik mbi ndërtesat.

Baza materiale

 • Çimento
 • Rërë e fraksionuar
 • Përbëres organik < 5%
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • E holluar me rreth 6,0 Litër ujë.
 • Magazinimi 6 muaj i mbrojtur nga moti
 • Lexoni Skedën e të dhënave teknike
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...