RÖFIX AJ 600

Bojak i ngjyrosur
 • Hapje me rrul ose furçë
 • I patretshëm në ujë
 • E përshtatshme për dyshemetë me sistem ngrohje
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/EHKokrrizimi/Ngjyra
2000569372 Kovë 2 kg/EH E bardhë
2000569390 Kovë 5 kg/EH gri
2000569389 Kovë 5 kg/EH Manhatan
2000569388 Kovë 5 kg/EH Gri argjëndi
2000569386 Kovë 5 kg/EH Karamel
2000569385 Kovë 5 kg/EH Bahama bezhë
2000569384 Kovë 5 kg/EH Bezhë
2000569383 Kovë 5 kg/EH E bardhë
2000569381 Kovë 2 kg/EH Antrazit
2000569378 Kovë 2 kg/EH gri
2000569377 Kovë 2 kg/EH Manhatan
2000569376 Kovë 2 kg/EH Gri argjëndi
2000569375 Kovë 2 kg/EH Karamel
2000569374 Kovë 2 kg/EH Bahama bezhë
2000569373 Kovë 2 kg/EH Bezhë
2000569391 Kovë 5 kg/EH Antrazit
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX AJ 600 Bojak i ngjyrosur sq

Skedë teknike

pdf
391 KB
SDB RÖFIX AJ 600 Bojak i ngjyrosur sq

Fleta e te dhenave te sigurise

330 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Hapje me rrul ose furçë
 • I patretshëm në ujë
 • E përshtatshme për dyshemetë me sistem ngrohje
 • Tendencë të ulët lulëzimi
 • Ruan formën, rezistent ndaj rrezeve UV dhe vjetërimit
 • Rezistent ndaj vajrave dhe acideve me pH>3
 • Rezistent ndaj gërvishtjeve
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Llaç për fuga të imëta, rezistente ndaj gërvishtjeve sipas EN 13888 (CG 2A) për ngjtjen e pllakave qeramike dhe gres, mozaikë, në mur dhe zonën e dyshemesë.

Për gjerësinë e fugave deri në 5mm.

I përshtatshëm për dysheme me ngrohje

Baza materiale

 • Çimento
 • Rërë e fraksionuar
 • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
 • Aditivë shtesë, kundra ujit
 • pigmente në varësi të ngjyrës
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda / Dysheme ndërtese brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Punojeni me sfungjer
 • Përpunojeni me mistri të lëmuar me dorezë
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Magazinimi 24 muaj i mbrojtur nga moti
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...