RÖFIX AJ 600

Bojak i ngjyrosur

RÖFIX AJ 600
  • Hapje me rrul ose furçë
  • I patretshëm në ujë
  • E përshtatshme për dyshemetë me sistem ngrohje
Nr. Artikullit Lloji i paketimit kg/Nj. Kokrrizimi/Ngjyra
2000569372 Kovë 2 kg/Nj. e Bardhë
2000569373 Kovë 2 kg/Nj. Bezhë
2000569374 Kovë 2 kg/Nj. Bahama bezhë
2000569375 Kovë 2 kg/Nj. Karamel
2000569376 Kovë 2 kg/Nj. Gri argjëndi
2000569377 Kovë 2 kg/Nj. Manhatan
2000569378 Kovë 2 kg/Nj. Gri
2000569381 Kovë 2 kg/Nj. Antrazit
2000569383 Kovë 5 kg/Nj. e Bardhë
2000569384 Kovë 5 kg/Nj. Bezhë
2000569385 Kovë 5 kg/Nj. Bahama bezhë
2000569386 Kovë 5 kg/Nj. Karamel
2000569388 Kovë 5 kg/Nj. Gri argjëndi
2000569389 Kovë 5 kg/Nj. Manhatan
2000569390 Kovë 5 kg/Nj. Gri
2000569391 Kovë 5 kg/Nj. Antrazit

Dokumenta teknike

TM RÖFIX AJ 600 Bojak i ngjyrosur sq

Skedë teknike

pdf
831 KB
SDB RÖFIX AJ 600 Bojak i ngjyrosur sq

Fleta e te dhenave te sigurise

387 KB

Avantazhet e produktit

Hapje me rrul ose furçë

I patretshëm në ujë

E përshtatshme për dyshemetë me sistem ngrohje

Tendencë të ulët lulëzimi

Ruan formën, rezistent ndaj rrezeve UV dhe vjetërimit

Rezistent ndaj vajrave dhe acideve me pH>3

Rezistent ndaj gërvishtjeve

Përshkrimi i produktit

RÖFIX AJ 600

Llaç për fuga të imëta, rezistente ndaj gërvishtjeve sipas EN 13888 (CG 2A) për ngjtjen e pllakave qeramike dhe gres, mozaikë, në mur dhe zonën e dyshemesë.

Për gjerësinë e fugave deri në 5mm.

I përshtatshëm për dysheme me ngrohje

Baza materiale

  • Çimento
  • Rërë e fraksionuar
  • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
  • Aditivë shtesë, kundra ujit
  • pigmente në varësi të ngjyrës

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë/brenda / Dysheme ndërtese brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Punojeni me sfungjer
Përpunojeni me mistri të lëmuar me dorezë
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Magazinimi 24 muaj i mbrojtur nga moti
Përziej para përdorimit
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti