RÖFIX AJ 612

Bojak CG2 WA
 • Hapje me rrul ose furçë
 • I patretshëm në ujë
 • E përshtatshme për dyshemetë me sistem ngrohje
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/EHKokrrizimi/Ngjyra
2000569312 Kovë 5 kg/EH gri
2000569310 Kovë 5 kg/EH E bardhë
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX AJ 612 Bojak CG2 WA sq

Skedë teknike

pdf
280 KB
DOP RÖFIX AJ 612 Bojak CG2 WA sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
178 KB
SDB RÖFIX AJ 612 Bojak CG2 WA sq

Fleta e te dhenave te sigurise

336 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Hapje me rrul ose furçë
 • I patretshëm në ujë
 • E përshtatshme për dyshemetë me sistem ngrohje
 • Rezistent ndaj vajrave dhe acideve me pH>3
 • Ruan formën, rezistent ndaj rrezeve UV dhe vjetërimit
 • Me efket vetëpastrimi
 • Rezistent ndaj gërvishtjeve
 • Kapilaritet i ulët
 • Tendencë të ulët lulëzimi
 • E pajisur me mikro fibra
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Llaç për fugat rezistent ndaj gërvishtjeve dhe I papërshkueshëm nga uji sipas EN 13888 (CG2 WA) për stukimin e veshjeve të murit dhe dyshemesë prej qeramike, gres dhe pllakave porcelani, ashtu edhe pllakat me gur natyral dhe pllaka si p.sh Solnhofer, granit dhe mermer në ambjentet e brendshme dhe të jashtme, ashtu dhe nën ujë për fugat me gjerësi 2 deri 15 mm.

Mund të përdoret gjithashtu në pishina të mbushura me ujë të pijshëm.

Baza materiale

 • Çimento
 • Rërë e fraksionuar
 • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
 • Aditivë shtesë, kundra ujit
 • pigmente në varësi të ngjyrës
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda / Dysheme ndërtese brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Punojeni me sfungjer
 • Përpunojeni me mistri të lëmuar me dorezë
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Magazinimi 24 muaj i mbrojtur nga moti
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...