Produkte

Kërkimi juaj ka gjetur 5 produktet

RÖFIX PI 972 LATEX SEIDENGLANZ

Bojë latex për brenda, me shkëlqim, që lahet
Produkte të reja

Të reja

Zbuloni të rejat tona

RÖFIX PI 262 ÖKOSIL PLUS

Bojë silikoni e brendshme

RÖFIX PI 382 MAXX RAPID®

Bojë e brendshme me një shtresë të vetme.

RÖFIX PI 313 TREND PLUS AIRLESS

Bojë për brenda me dispersion Airless

RÖFIX PI 305 POLITOP

Bojë për muret e brendshme dhe tavanin

Kërkuesi jonë i produktit

Ende i pasigurt, cili produkt është i duhuri për ju?

Filloni të zbuloni produktet tona!
Faqja po ngarkohet ...