Creteo®Standard 999

Beton/ Dysheme C20/25 - CT C25-F4
 • Beton: Përpunim plastik
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitkg/Nj.Kokrrizimilt./Nj.kgltr./to
2000569289Thasë letre250 - 4,0 mm12.5--
2000150848Thasë letre-0 - 4,0 mm1530-
2000693432Sillos me përzierës të vazhdueshëm10000 - 4,0 mm--500
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000569289
2000150848
2000693432
Mbyll

Dokumenta teknike

TM Creteo®Standard 999 Beton/ Dysheme C20/25 - CT C25-F4 sq

Skeda teknike

pdf
275 KB
SDB Creteo®Standard 999 Beton/ Dysheme C20/25 - CT C25-F4 sq

Skeda e sigurisë

pdf
331 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Beton: Përpunim plastik
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Për ndërtimin e pllakave të dyshemesë, themeleve të vogla, linjave të dyerve dhe dritareve, mureve të kopshtit, si dhe dyshemeve lidhës dhe të rrjedhshëm

Baza materiale

 • Çimento
 • Rërë e fraksionuar
 • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda / Dysheme ndërtese brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Përpunojeni me mistri
 • Përzjehet me mikser të vazhdueshëm Rofix D20/40
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...