RÖFIX 12

Urë lidhëse
 • Ngjitje e mirë
 • Suva mbushëse e ashpër
 • Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitkg/Nj.KokrrizimiKons./Rend.
2000148167Kovë150 - 1,2 mm0,3 kg/m²
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000148167
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX 12 Urë lidhëse sq

Skeda teknike

pdf
261 KB
SDB RÖFIX 12 Urë lidhëse sq

Skeda e sigurisë

pdf
323 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Ngjitje e mirë
 • Suva mbushëse e ashpër
 • Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi
 • I ngjyrosur në të kuqe
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Mjet lidhës pa agjent tretës me bazë rezinë silikoni të cilësisë së lartë me dispersion dhe aditivë mineral. Për suva mbushëse në bazamente kritike, p.sh.beton i lëmuar.

Për permirsimin e ngjitjes mbi bazamente kritike ma aftësi thithëse jo të njëtrajtshme

Baza materiale

 • Mjete lidhëse me dispersion
 • Pa çimento
 • Rerë gëlqerore me cilësi të lartë
 • Nuk përmban substana shpërbërëse organike
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda / Tavan ndërtese brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • aplikojeni me rrul 1 herë
 • Lyejeni me furçë
 • Sprucojeni me Airless
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...