RÖFIX PI 262 ÖKOSIL PLUS

Bojë silikoni e brendshme
 • pa biozid
 • Furnizohet i montuar nw sillos.
 • I sugjerueshëm nga pikpamja ekologjike
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitlt./Nj.NgjyraKons./Rend.
2000148379Kovë15E bardhë0,15 ltr./m²/Lyerje
2000148380Kovë5E bardhë0,15 ltr./m²/Lyerje
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000148379
2000148380
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX PI 262 ÖKOSIL PLUS Bojë silikoni e brendshme sq

Skeda teknike

pdf
368 KB
SDB RÖFIX PI 262 ÖKOSIL PLUS Bojë silikoni e brendshme sq

Skeda e sigurisë

pdf
320 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • pa biozid
 • Furnizohet i montuar nw sillos.
 • I sugjerueshëm nga pikpamja ekologjike
 • EC 1R: me shume pak emision
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Bojë silikoni për ambjentet e brendshme, ultra e bardhë, e gatshme për përdorim, e hapur për shpërndarje, shumë mbulues, rezistent ndaj gërryerjes.

E përshtatshme për të gjitha sipërfaqet e brendshme, mure dhe tavane, p.sh.në zyrë, dhomë ndenje dhe gjumi, kuzhinë, banjo dhe bodrum.

Veçanërisht e përshtatshme për suva minerale të papatinuara, veshjet e vjetra silikati dhe letër muri.

Fiziologjikisht i padëmshëm, pa konservues, pa tretës - pra fiziologjikisht i padëmshëm dhe ideal për aplikime ekologjike.

Baza materiale

 • Mjet lidhws nw dispersion me bazw akrilike
 • Pigmente: dioksid titani, karbonat kalciumi, silikat alumini
 • Mjet lidhws nw dispersion me bazw akrilike
 • Përbërësit: me përbërje fijesh, eleminues i shkumës
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese brenda/ Tavan ndërtese brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis + 7 °C dhe + 30 °C
 • Shtresën e 2-të hollojeni me max. 5% PP 201
 • Shtresën e 1-rë hollojeni me max. 20% PP 201
 • aplikojeni me rrul 1-2 herë
 • Lyejeni 1-2 herë me furçë
 • Sprucojeni me Airless
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...