RÖFIX 325 FINO

Masë shpatulluese e imët
 • Përshkueshmëri e lartë
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitkg/Nj.Kokrrizimi/NgjyraKonsumi
2000569459Thasë letre250,6 mm F E bardhë1,8 kg/m²
122534Thasë letre250,6 mm F gri-
122542Thasë letre400,6 mm F E bardhë-
122538Thasë letre400,6 mm F gri-
122543Sillos me përzierës të vazhdueshëm10000,6 mm F gri-
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000569459
122534
122542
122538
122543
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX 325 FINO Masë shpatulluese e imët sq

Skeda teknike

pdf
311 KB
DOP RÖFIX 325 FINO Masë shpatulluese e imët sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
182 KB
SDB RÖFIX 325 FINO Masë shpatulluese e imët sq

Skeda e sigurisë

pdf
335 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Përshkueshmëri e lartë
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Llaç I thatë i përzier në fabrikë sipas EN 998-1.

Fino e hollë minerale për fasada dhe mure të brëndshme mbi suvanë mbushëse.

Baza materiale

 • Gëlqere e pashuar
 • Çimento
 • Rerë gëlqerore me cilësi të lartë
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Tërhiqeni 1-2 herë me mistri të lemuar
 • Fshijeni me disk zmerilues
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...