RÖFIX 950

Llaç për muratim me bazë çimento-gëlqere M5
 • Përpunim i mirë me makineri
 • Rendiment i lartë
 • Punohet mirë me mistri.
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitkg/Nj.Kokrrizimilt./Nj.ltr./t
2000152383Thasë letre250 - 3,0 mm15-
136744Thasë letre300 - 3,0 mm18-
2000148116Thasë letre400 - 3,0 mm24-
2000148115Sillos me përzierës të vazhdueshëm10000 - 3,0 mm-600
2000148719Sillos me pompë përzierëse10000 - 3,0 mm-600
121765Sillos me përzierës të vazhdueshëm10000 - 3,0 mm-625
2000150784Sillos me presion ose me rënie të lirë10000 - 3,0 mm-600
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000152383
136744
2000148116
2000148115
2000148719
121765
2000150784
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX 950 Llaç për muratim me bazë çimento-gëlqere M5 sq

Skeda teknike

pdf
360 KB
DOP RÖFIX 950 Llaç për muratim me bazë çimento-gëlqere M5 sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
201 KB
SDB RÖFIX 950 Llaç për muratim me bazë çimento-gëlqere M5 sq

Skeda e sigurisë

pdf
335 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Përpunim i mirë me makineri
 • Rendiment i lartë
 • Punohet mirë me mistri.
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Llaç muratimi për mure (p. sh. tulle, blloqe betoni, gurë gëlqerorë) me qëndrueshmëri statike normale.

Llaç për muratim M5, sipas EN 998-2.

Materiale ndërtimi në përputhje me shtojcën A të katalogut ekologjik mbi ndërtesat.

Baza materiale

 • Çimento
 • Gëlqere e pashuar
 • Rerë gëlqerore me cilësi të lartë
 • Pa përbërës organik
 • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Përpunojeni me mistri
 • Vetënivelues
 • Përzjehet me mikser të vazhdueshëm Rofix D20/40
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Shembuj aplikimi

Ndërtesë banimi, Tiranë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...