RÖFIX AJ 600

Bojak i ngjyrosur
  • Hapje me rrul ose furçë
  • I patretshëm në ujë
  • E përshtatshme për dyshemetë me sistem ngrohje
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitkg/Nj.Kokrrizimi/Ngjyra
2000569372Kovë2E bardhë
2000569373Kovë2Bezhë
2000569374Kovë2Bahama bezhë
2000569375Kovë2Karamel
2000569376Kovë2Gri argjëndi
2000569377Kovë2Manhatan
2000569378Kovë2gri
2000569381Kovë2Antrazit
2000569020Kovë2Kafe e hapur
2000569021Kovë2Kafe e errët
2000569380Kovë2E kuqe
2000569382Kovë2Terracotta (kafe)
145460Kovë2E verdhë
2000569379Kovë2E zezë
2000569027Kovë2Mente
2000569028Kovë2Azur blu
2000569393Kovë2-
2000569383Kovë5E bardhë
2000569384Kovë5Bezhë
2000569385Kovë5Bahama bezhë
2000569386Kovë5Karamel
2000569388Kovë5Gri argjëndi
2000569389Kovë5Manhatan
2000569390Kovë5gri
2000569391Kovë5Antrazit
2000569035Kovë5Kafe e hapur
2000569387Kovë5Kafe e errët
2000569042Kovë5E kuqe
2000569392Kovë5Terracotta (kafe)
2000569041Kovë5E verdhë
2000569040Kovë5E zezë
2000569043Kovë5Mente
2000569044Kovë5Azur blu
2000569394Kovë5-
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000569372
2000569373
2000569374
2000569375
2000569376
2000569377
2000569378
2000569381
2000569020
2000569021
2000569380
2000569382
145460
2000569379
2000569027
2000569028
2000569393
2000569383
2000569384
2000569385
2000569386
2000569388
2000569389
2000569390
2000569391
2000569035
2000569387
2000569042
2000569392
2000569041
2000569040
2000569043
2000569044
2000569394
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX AJ 600 Bojak i ngjyrosur sq

Skeda teknike

pdf
391 KB
SDB RÖFIX AJ 600 Bojak i ngjyrosur sq

Skeda e sigurisë

pdf
337 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

  • Hapje me rrul ose furçë
  • I patretshëm në ujë
  • E përshtatshme për dyshemetë me sistem ngrohje
  • Tendencë të ulët lulëzimi
  • Ruan formën, rezistent ndaj rrezeve UV dhe vjetërimit
  • Rezistent ndaj vajrave dhe acideve me pH>3
  • Rezistent ndaj gërvishtjeve
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Llaç për fuga të imëta, rezistente ndaj gërvishtjeve sipas EN 13888 (CG 2A) për ngjtjen e pllakave qeramike dhe gres, mozaikë, në mur dhe zonën e dyshemesë.

Për gjerësinë e fugave deri në 5mm.

I përshtatshëm për dysheme me ngrohje

Baza materiale

  • Çimento
  • Rërë e fraksionuar
  • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
  • Aditivë shtesë, kundra ujit
  • pigmente në varësi të ngjyrës
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

  • Mur ndërtese jashtë/brenda / Dysheme ndërtese brenda
  • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
  • Punojeni me sfungjer
  • Përpunojeni me mistri të lëmuar me dorezë
  • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
  • Magazinimi 24 muaj i mbrojtur nga moti
  • Përziej para përdorimit
  • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...