RÖFIX AJ 612

Bojak CG2 WA
 • Hapje me rrul ose furçë
 • I patretshëm në ujë
 • E përshtatshme për dyshemetë me sistem ngrohje
Lloji i paketimitkg/EHKokrrizimi/Ngjyra
Kovë 5 kg/EH E bardhë
Kovë 5 kg/EH gri
Mbyll

Dokumenta teknike

Avantazhet e produktit

 • Hapje me rrul ose furçë
 • I patretshëm në ujë
 • E përshtatshme për dyshemetë me sistem ngrohje
 • Rezistent ndaj vajrave dhe acideve me pH>3
 • Ruan formën, rezistent ndaj rrezeve UV dhe vjetërimit
 • Me efket vetëpastrimi
 • Rezistent ndaj gërvishtjeve
 • Kapilaritet i ulët
 • Tendencë të ulët lulëzimi
 • E pajisur me mikro fibra
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Llaç për fugat rezistent ndaj gërvishtjeve dhe I papërshkueshëm nga uji sipas EN 13888 (CG2 WA) për stukimin e veshjeve të murit dhe dyshemesë prej qeramike, gres dhe pllakave porcelani, ashtu edhe pllakat me gur natyral dhe pllaka si p.sh Solnhofer, granit dhe mermer në ambjentet e brendshme dhe të jashtme, ashtu dhe nën ujë për fugat me gjerësi 2 deri 15 mm.Mund të përdoret gjithashtu në pishina të mbushura me ujë të pijshëm.

Baza materiale

 • Çimento
 • Rërë e fraksionuar
 • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
 • Aditivë shtesë, kundra ujit
 • pigmente në varësi të ngjyrës
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda / Dysheme ndërtese brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Punojeni me sfungjer
 • Përpunojeni me mistri të lëmuar me dorezë
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Magazinimi 24 muaj i mbrojtur nga moti
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...