RÖFIX APL 1D STANDARD

Këndore suvatimi
  • Rezistent ndaj shiut të rëmbyeshëm deri në 600 Pa (sipas EN1027)
  • Përpunim i shpejtë ekonomik
Lloji i paketimitlfm./EHGjerësia e rrjetësGjatësia
Pako/karton 35 lfm./EH 12,5 cm 140 cm
Pako/karton 60 lfm./EH 12,5 cm 240 cm
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX APL 1D STANDARD Këndore suvatimi sq

Skeda teknike

Mbyll

Avantazhet e produktit

  • Rezistent ndaj shiut të rëmbyeshëm deri në 600 Pa (sipas EN1027)
  • Përpunim i shpejtë ekonomik
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Profil plastik vetë-ngjitës me rrjetë me fugë dhe urë mbrojtësI përshtatshëm për ambiente të brëndshme (MULTIPOR / RENOPOR).

Baza materiale

  • Profil plastik me shirit PE të vetëngjitshëm me rrjetë fibrash qelqi të integruar.
  • Shirit izolimi/Ngjites 13x3 mm
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

  • Mur ndërtese brenda
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...