RÖFIX APL 1D STANDARD

Këndore suvatimi
  • Rezistent ndaj shiut të rëmbyeshëm deri në 600 Pa (sipas EN1027)
  • Përpunim i shpejtë ekonomik
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitmli/Nj.Gjerësia e rrjetësGjatësia
2000153118Pako/karton3512,5 cm140 cm
2000153257Pako/karton6012,5 cm240 cm
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000153118
2000153257
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX APL 1D STANDARD Këndore suvatimi sq

Skeda teknike

pdf
212 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

  • Rezistent ndaj shiut të rëmbyeshëm deri në 600 Pa (sipas EN1027)
  • Përpunim i shpejtë ekonomik
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Profil plastik vetë-ngjitës me rrjetë me fugë dhe urë mbrojtës

I përshtatshëm për ambiente të brëndshme (MULTIPOR / RENOPOR).

Baza materiale

  • Profil plastik me shirit PE të vetëngjitshëm me rrjetë fibrash qelqi të integruar.
  • Shirit izolimi/Ngjites 13x3 mm
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

  • Mur ndërtese brenda
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...