RÖFIX AS 910

ngjitës izolues.
  • Rezistent ndaj alkaleve
  • I papërshkueshëm nga uji
Lloji i paketimitlfm./EHPërmasat
Pako/karton 50 lfm./EH 50 x 0,12 m
Pako/karton 5 lfm./EH 5 x 0,12 m
Mbyll

Dokumenta teknike

Avantazhet e produktit

  • Rezistent ndaj alkaleve
  • I papërshkueshëm nga uji
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Per mbikalimin fleksibel, me izolim te ujit, te lidhjeve te levizshme, lidhjeve te cepit dhe lidhjeve te tjera me rrezikshmeri carje.Per izolimin e cepave dhe fuave nen shtresa qeramike ne dhoma te lagura dhe me lageshti

Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

  • Mur ndërtese jashtë/brenda / Dysheme ndërtese brenda
  • Përpunojeni me mistri
  • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...