RÖFIX CalceClima® Ambiente

Suva për brenda me bazë gëlqere
E re
 • Përshkueshmëri e lartë
 • Fortësim me tensione të reduktuara
 • Pa lëndë hidrofobuese
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitkg/Nj.KokrrizimiKons./Rend.
2000151333Thasë letre250 - 1,4 mm1,35 kg/m²/mm
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000151333
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX CalceClima® Ambiente Suva për brenda me bazë gëlqere sq

Skeda teknike

pdf
311 KB
DOP RÖFIX CalceClima® Ambiente Suva për brenda me bazë gëlqere sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
186 KB
SDB RÖFIX CalceClima® Ambiente Suva për brenda me bazë gëlqere sq

Skeda e sigurisë

pdf
332 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Përshkueshmëri e lartë
 • Fortësim me tensione të reduktuara
 • Pa lëndë hidrofobuese
 • Rregullator lagështie
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Suva e poshtme per mure te brendshme dhe tavane mbi bazamente normale suvash.

Suva gëlqerore ekologjike për ndërtesa banimi, rregullator i klimës së dhomës, për bazamente moderne.

Baza materiale

 • Gëlqere hidraulike natyrale
 • Gëlqere e pashuar
 • Cementimento Portland falas
 • Rerë gëlqerore me cilësi të lartë
 • E lirë nga dispersionet e lëndëve
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese brenda/ Tavan ndërtese brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Tërhiqeni me mistri të lemuar
 • Përpunojeni me makineri për suva
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...