RÖFIX CalceClima® Llaç paratrajtues

Suva parapërgatitëse me bazë gëlqere
E re
 • Suva mbushëse e ashpër
 • Pa lëndë hidrofobuese
 • I sugjerueshëm nga pikpamja ekologjike
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitkg/Nj.KokrrizimiKons./Rend.
2000151332Thasë letre250 - 3,0 mm6 kg/m²
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000151332
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX CalceClima® Llaç paratrajtues Suva parapërgatitëse me bazë gëlqere sq

Skeda teknike

pdf
308 KB
DOP RÖFIX CalceClima® Llaç paratrajtues Suva parapërgatitëse me bazë gëlqere sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
186 KB
SDB RÖFIX CalceClima® Llaç paratrajtues Suva parapërgatitëse me bazë gëlqere sq

Skeda e sigurisë

pdf
338 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Suva mbushëse e ashpër
 • Pa lëndë hidrofobuese
 • I sugjerueshëm nga pikpamja ekologjike
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Laç paratrajtues dhe material ngjitës për bazamente minerale dhe me aftësi thithëse, për muratura prej tulle si të vjetra dhe të reja.

Llaç paratrajtues dhe material ngjitës për suva ekologjike siç është suvaja gëlqerore.

Baza materiale

 • Gëlqere hidraulike natyrale
 • Gëlqere e pashuar
 • Cementimento Portland falas
 • Rerë gëlqerore me cilësi të lartë
 • E lirë nga dispersionet e lëndëve
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Përpunojeni me makineri për suva
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...