RÖFIX EPS-F 031 RELAX

Pllakë termoizolimi për fasadë, gri me prerje
  • Veti izoluese optimale
  • Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi
  • Pa HFCKW- dhe HFKW
Lloji i paketimitm²/EHTrashësiaPërmasat e pllakës
Pako/karton 2.5 m²/EH 100 1.000 x 500 mm
Mbyll

Dokumenta teknike

DOP RÖFIX EPS-F 031 RELAX Pllakë termoizolimi për fasadë, gri me prerje sq

Deklaratë Performance (DOP)

SDB RÖFIX EPS-F 031 RELAX Pllakë termoizolimi për fasadë, gri me prerje sq

Skeda e sigurisë

Mbyll

Avantazhet e produktit

  • Veti izoluese optimale
  • Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi
  • Pa HFCKW- dhe HFKW
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Lambdapor është një material bazë EPS special me aftësi të larta izolimi. Reflektor të rezeve infra të kuqe mënjanojnë përshkrueshmërinë e nxehtësise së rrezatimit. Me prerje për zgjerim në pjesën e jashtme.

Baza materiale

  • Material izolues- shkumë polesterol (gri), i prodhuar nga trajtimi me nxehtësi i një kokrrize polistirolii të zgjerueshëm dhe absorbuesve dhe reklektuesve të rrezeve infra të kuqe.
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

  • Mur ndërtese jashtë
  • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
  • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Shembuj aplikimi

Ndërtesë banimi, Tiranë

Vilë, Korçë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...