RÖFIX EPS-F 040

Pllakë termoizolimi për fasadë, e bardhë
  • Izolim termik
  • Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi
  • Pa HFCKW- dhe HFKW
Lloji i paketimitm²/EHTrashësiaPërmasat e pllakës
Pako/karton 12.5 m²/EH 20 1.000 x 500 mm
Pako/karton 8 m²/EH 30 1.000 x 500 mm
Pako/karton 6 m²/EH 40 1.000 x 500 mm
Pako/karton 5 m²/EH 50 1.000 x 500 mm
Pako/karton 4 m²/EH 60 1.000 x 500 mm
Pako/karton 3 m²/EH 70 1.000 x 500 mm
Pako/karton 3 m²/EH 80 1.000 x 500 mm
Pako/karton 2.5 m²/EH 90 1.000 x 500 mm
Pako/karton 2.5 m²/EH 100 1.000 x 500 mm
Pako/karton 2 m²/EH 110 1.000 x 500 mm
Pako/karton 2 m²/EH 120 1.000 x 500 mm
Pako/karton 1.5 m²/EH 130 1.000 x 500 mm
Pako/karton 1.5 m²/EH 140 1.000 x 500 mm
Pako/karton 1.5 m²/EH 150 1.000 x 500 mm
Pako/karton 1.5 m²/EH 160 1.000 x 500 mm
Pako/karton 1 m²/EH 170 1.000 x 500 mm
Pako/karton 1 m²/EH 180 1.000 x 500 mm
Pako/karton 1 m²/EH 200 1.000 x 500 mm
Pako/karton 1 m²/EH 210 1.000 x 500 mm
Pako/karton 1 m²/EH 220 1.000 x 500 mm
Pako/karton 1 m²/EH 230 1.000 x 500 mm
Pako/karton 1 m²/EH 250 1.000 x 500 mm
Pako/karton 1 m²/EH 270 1.000 x 500 mm
Pako/karton 0.5 m²/EH 300 1.000 x 500 mm
Pako/karton 24 m²/EH 10 1.000 x 500 mm
Pako/karton 1 m²/EH 240 1.000 x 500 mm
Pako/karton 1 m²/EH 260 1.000 x 500 mm
Pako/karton 0.5 m²/EH 280 1.000 x 500 mm
Pako/karton 0.5 m²/EH 320 1.000 x 500 mm
Pako/karton 0.5 m²/EH 340 1.000 x 500 mm
Pako/karton 0.5 m²/EH 350 1.000 x 500 mm
Pako/karton 0.5 m²/EH 500 1.000 x 500 mm
Pako/karton 0.5 m²/EH 360 1.000 x 500 mm
Pako/karton 0.5 m²/EH 400 1.000 x 500 mm
- - - 1.000 mm
Pako/karton 0.5 m²/EH 330 1.000 x 500 mm
- - - 1.000 x 500 mm
Pako/karton 0.5 m²/EH 380 1.000 x 500 mm
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX EPS-F 040 Pllakë termoizolimi për fasadë, e bardhë sq

Skeda teknike

DOP RÖFIX EPS-F 040 Pllakë termoizolimi për fasadë, e bardhë sq

Deklaratë Performance (DOP)

SDB RÖFIX EPS-F 040 Pllakë termoizolimi për fasadë, e bardhë sq

Skeda e sigurisë

Mbyll

Avantazhet e produktit

  • Izolim termik
  • Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi
  • Pa HFCKW- dhe HFKW
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Pllakë izoluese prej shkume të fortë polisteroli EPS-F15 (WLS 040) për sisteme izolimi termik sipas EN 13163 (çertifikim i produktit) dhe ETAG 004 (çertifikim i sistemit).

Baza materiale

  • Pllakë izoluese polisteroli e cila përbëhet nga shkumë e fortë me pore të mbyllura, i testuar për trajtimin e nxehtësisë të granulatit të polisterolit.
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

  • Mur ndërtese jashtë
  • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
  • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Shembuj aplikimi

Shkolla jo-publike 'Sarina 2002', Fushë-Kashar

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...