RÖFIX EPS-P 035

EPS- Pllaka izolimi për zonën e xokolaturës
 • Veti izoluese optimale
 • Saktësi në matje, falë pjesëve speciale prej shkume
 • Qëndrueshmëri e lartë e formës edhe në raste temperaturash të larta dhe ngarkese.
Lloji i paketimitm²/EHTrashësiaPërmasat e pllakës
Pako/karton 12.5 m²/EH 20 1.000 x 500 mm
Pako/karton 8 m²/EH 30 1.000 x 500 mm
Pako/karton 6 m²/EH 40 1.000 x 500 mm
Pako/karton 5 m²/EH 50 1.000 x 500 mm
Pako/karton 4 m²/EH 60 1.000 x 500 mm
Pako/karton 3 m²/EH 80 1.000 x 500 mm
Pako/karton 2.5 m²/EH 100 1.000 x 500 mm
Pako/karton 2 m²/EH 120 1.000 x 500 mm
Pako/karton 1.5 m²/EH 140 1.000 x 500 mm
Pako/karton 1.5 m²/EH 160 1.000 x 500 mm
Pako/karton 1 m²/EH 180 1.000 x 500 mm
Pako/karton 1 m²/EH 200 1.000 x 500 mm
Pako/karton 1 m²/EH 270 1.000 x 500 mm
Pako/karton 1 m²/EH 260 1.000 x 500 mm
Pako/karton 0.5 m²/EH 280 1.000 x 500 mm
Pako/karton 0.5 m²/EH 300 1.000 x 500 mm
Pako/karton 3 m²/EH 70 1.000 x 500 mm
Pako/karton 2.5 m²/EH 90 1.000 x 500 mm
Pako/karton 1 m²/EH 220 1.000 x 500 mm
Pako/karton 1 m²/EH 240 1.000 x 500 mm
Pako/karton 1 m²/EH 210 1.000 x 500 mm
Pako/karton 1 m²/EH 230 1.000 x 500 mm
Pako/karton 1 m²/EH 250 1.000 x 500 mm
Pako/karton 2 m²/EH 110 1.000 x 500 mm
Pako/karton 1.5 m²/EH 130 1.000 x 500 mm
Pako/karton 1.5 m²/EH 150 1.000 x 500 mm
Pako/karton - - 100 x 50 cm
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX EPS-P 035 EPS- Pllaka izolimi për zonën e xokolaturës sq

Skeda teknike

DOP RÖFIX EPS-P 035 EPS- Pllaka izolimi për zonën e xokolaturës sq

Deklaratë Performance (DOP)

SDB RÖFIX EPS-P 035 EPS- Pllaka izolimi për zonën e xokolaturës sq

Skeda e sigurisë

Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Veti izoluese optimale
 • Saktësi në matje, falë pjesëve speciale prej shkume
 • Qëndrueshmëri e lartë e formës edhe në raste temperaturash të larta dhe ngarkese.
 • Pa HFCKW- dhe HFKW
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Pllakë shkume të ngurtësuar prej polisteroli EPS-P30 (WLG 035) shumë e zgjeruar për formimin e izolimin rrethues dhe të xokolaturës.Me sipërfaqe te valëzuar

Baza materiale

 • Material izolues styropor prej materiali shkume të fortë të hidrofobuar, i prodhuar nga trajtimi me nxehtësi i thërimeve të polisterolit.
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...