RÖFIX FIRESTOP (LIGHT)

Lesh guri-Sistemi I termoizolimit
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX FIRESTOP (LIGHT) Lesh guri-Sistemi I termoizolimit sq

Skeda teknike

pdf
185 KB
DOP RÖFIX FIRESTOP (LIGHT) Lesh guri-Sistemi I termoizolimit sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
194 KB
SDB RÖFIX FIRESTOP (LIGHT) Lesh guri-Sistemi I termoizolimit sq

Skeda e sigurisë

pdf
240 KB
Mbyll

Rekomandime të mëtejshme të produktit

Përshkrimi i produktit

Sistem I përbërë I izolimit termik të jashtëm me shtresë suvaje për izolimin termik të ndërtesave.

Shtresë minerale me qëndrueshmëri ndaj goditjeve (Kat I ose II) me trashësi specifike suvaje 5 mm.

Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

  • Mur ndërtese jashtë
  • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
  • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
  • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...