RÖFIX Kunstharzputz

Suva e sipërme me strukturë
 • Qëndrueshmëri e lartë ndaj kushteve atmosferike
 • Tendosje të reduktuara nëpërmjet teknologjisë RÖFIX RELAX.
 • Elastik, fleksibël
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitkg/Nj.Kokrrizimi/NgjyraKonsumi
2000150235Kovë250,5 mm E bardhë1,4 kg/m²
2000150863Kovë250,7 mm Strukturë veneciane E bardhë1,7 kg/m²/A
2000148103Kovë251 mm V E bardhë2 kg/m²
2000148106Kovë251,5 mm V E bardhë2,4 kg/m²
2000148110Kovë252 mm V E bardhë3 kg/m²
2000148109Kovë252 mm R E bardhë2,7 kg/m²
2000148114Kovë253 mm V E bardhë3,8 kg/m²
2000148113Kovë253 mm R E bardhë3,5 kg/m²
2000568633Kovë256 mm Suva sprucuese E bardhë4,5 kg/m²
Kovë25(PK I) Me ngjyrë-
Kovë25I ngjyrosur PK II-
Kovë25I ngjyrosur PK III-
Kovë25I ngjyrosur PK IV-
Kovë25I ngjyrosur PK V-
KHP-PK SKovë25me ngjyra-
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000150235
2000150863
2000148103
2000148106
2000148110
2000148109
2000148114
2000148113
2000568633
KHP-PK S
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX Kunstharzputz Suva e sipërme me strukturë sq

Skeda teknike

pdf
403 KB
DOP RÖFIX Kunstharzputz Suva e sipërme me strukturë sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
196 KB
SDB RÖFIX Kunstharzputz Suva e sipërme me strukturë sq

Skeda e sigurisë

pdf
340 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Qëndrueshmëri e lartë ndaj kushteve atmosferike
 • Tendosje të reduktuara nëpërmjet teknologjisë RÖFIX RELAX.
 • Elastik, fleksibël
 • Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi
 • rezistent ndaj ngrirjes
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Suva e sipërme me strukturë, e gatshme, shtresë-hollë, e përzierë me makineri, e disponueshme në struktura, kokërrizim dhe tone ngjyrash të ndryshme.

Suva me strukturë, elastike dhe me qëndrueshmëri, për fasada, mbi sistemet e izolimi termik, dhe suva të poshtme.

Baza materiale

 • Mjete lidhëse me dispersion
 • Rërë mermeri e bardhë e selektuar
 • Pigmente boje
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Hollojeni me max. 2 % ujë
 • Tërhiqeni me mistri të lemuar
 • Fshijeni me disk zmerilues
 • Sprucojeni me Airless
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Shembuj aplikimi

Shkolla jo-publike 'Sarina 2002', Fushë-Kashar

Banesë shërbimi dhe banimi, Tiranë

Ndërtesë banimi, Tiranë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...