RÖFIX LIGHT

Sistem termoizolimi EPS
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX LIGHT Sistem termoizolimi EPS sq

Skeda teknike

pdf
170 KB
DOP RÖFIX LIGHT Sistem termoizolimi EPS sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
193 KB
Mbyll

Rekomandime të mëtejshme të produktit

Përshkrimi i produktit

Izolimi me polisterol poroz(EPS) kombinon një izolim të shkëlqyer, me punim të thjeshtë dhe blerje ekonomike.

Materjali shkumë i lehtë prej polisteroli është i pandryshkshëm, merr flakë me vështirsi dhe garanton pa FCKW. Shtrese përforcuese minerale e lartë, e fortë ndaj goditjeve (Kat. I) me trashësi specifike suvaje 5 mm.

Zonat e aplikimit janë ndërtesa të vjetra, ndërtesa të reja, ndërtesat e larta dhekulla të larta.

Funksion/Karakteristika: sistemi I izolimit I lehtë me peshë të reduktuar. Përpunim i thjeshtë dhe racional. Rezistencë e lartë sipërfaqësore, e fortë. Mbrojtje termike optimale (0,030-0,040 W/mK).

Reaksioni ndaj zjarrit në sistem: B-s1, d0 (EN 13501)

Kategoria e përdorimit rezistenca në goditje: Kat. 1 (>10 Joule)

Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...