RÖFIX Malta Fina

Fino me bazë gëlqere
 • I gatshëm për aplikim
 • Përshkueshmëri e lartë
 • Gëlqere e shuar sipas EN 459-1
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitkg/Nj.Kokrrizimi/Ngjyrakg/m²
2000693418Thes plasmasi250,6 mm F e bardhë3.5
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000693418
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX Malta Fina Fino me bazë gëlqere sq

Skeda teknike

pdf
292 KB
DOP RÖFIX Malta Fina Fino me bazë gëlqere sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
182 KB
SDB RÖFIX Malta Fina Fino me bazë gëlqere sq

Skeda e sigurisë

pdf
311 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • I gatshëm për aplikim
 • Përshkueshmëri e lartë
 • Gëlqere e shuar sipas EN 459-1
 • Rritja e sasisë së silicit 0/1 sipas EN 13139
Mbyll

Përshkrimi i produktit

E gatshme për përdorim, përbërje minerale, jo hidrofobe, me gërryerje të imët për ambiente të brendshme, mbi suvatime.

Baza materiale

 • Gëlqere e shuar e ruajtur minimumi 3 muaj.
 • Rërë mermeri e bardhë e selektuar
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese brenda/ Tavan ndërtese brenda
 • Tërhiqeni me mistri të lemuar
 • Fshijeni me disk zmerilues
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...