RÖFIX NDK-8

Tiplla/Kunja plastike
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitCopë/Nj.NgjyraGjatësia
114229Pako/karton200Bezhë95 mm
2000569433Pako/karton300E verdhë120 mm
2000569434Pako/karton300Jeshile e hapur140 mm
2000569435Pako/karton300E bardhë160 mm
2000569436Pako/karton250Portokalli180 mm
Numri i produktit ose-Emërtimi
114229
2000569433
2000569434
2000569435
2000569436
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX NDK-8 Tiplla/Kunja plastike sq

Skeda teknike

pdf
148 KB
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Tiplla goditëse me gozhdë plastike, për fiksimin e pllakave izoluese.

Lloji: Ejot IDK-T 8/60.

Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

  • Mur ndërtese jashtë
  • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...