RÖFIX NDK-8

Tiplla/Kunja plastike
Lloji i paketimitStk./EHNgjyraGjatësia
Pako/karton 300 Stk./EH E verdhë 120 mm
Pako/karton 300 Stk./EH Jeshile e hapur 140 mm
Pako/karton 300 Stk./EH E bardhë 160 mm
Pako/karton 250 Stk./EH Portokalli 180 mm
Pako/karton 200 Stk./EH Bezhë 95 mm
Mbyll

Dokumenta teknike

Mbyll

Përshkrimi i produktit

Tiplla goditëse me gozhdë plastike, për fiksimin e pllakave izoluese.Lloji: Ejot IDK-T 8/60.

Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

  • Mur ndërtese jashtë
  • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...