RÖFIX PE 419 ETICS®

Bojë për jashtë me bazë Silikoni
 • Aftësi të lartë mbuluese
 • Elastik, fleksibël
 • ngjyrë konstante
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitlt./Nj.NgjyraKons./Rend.
2000151520Kovë15E bardhë0,15 ltr./m²/Lyerje
Kovë15(PK I) Me ngjyrë0,15 ltr./m²/Lyerje
Kovë15I ngjyrosur PK II0,15 ltr./m²/Lyerje
Kovë15I ngjyrosur PK III0,15 ltr./m²/Lyerje
Kovë15I ngjyrosur PK IV0,15 ltr./m²/Lyerje
Kovë15I ngjyrosur PK V0,15 ltr./m²/Lyerje
2000151521Kovë5E bardhë0,15 ltr./m²/Lyerje
Kovë5(PK I) Me ngjyrë0,15 ltr./m²/Lyerje
Kovë5I ngjyrosur PK II0,15 ltr./m²/Lyerje
Kovë5I ngjyrosur PK III0,15 ltr./m²/Lyerje
Kovë5I ngjyrosur PK IV0,15 ltr./m²/Lyerje
Kovë5I ngjyrosur PK V0,15 ltr./m²/Lyerje
2000152436Kovë1E bardhë0,15 ltr./m²/Lyerje
145052Kovë1(PK I) Me ngjyrë0,15 ltr./m²/Lyerje
145053Kovë1I ngjyrosur PK II0,15 ltr./m²/Lyerje
145054Kovë1I ngjyrosur PK III0,15 ltr./m²/Lyerje
145055Kovë1I ngjyrosur PK IV0,15 ltr./m²/Lyerje
145056Kovë1I ngjyrosur PK V0,15 ltr./m²/Lyerje
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000151520
2000151521
2000152436
145052
145053
145054
145055
145056
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX PE 419 ETICS® Bojë për jashtë me bazë Silikoni sq

Skeda teknike

pdf
479 KB
SDB RÖFIX PE 419 ETICS® Bojë për jashtë me bazë Silikoni sq

Skeda e sigurisë

pdf
339 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Aftësi të lartë mbuluese
 • Elastik, fleksibël
 • ngjyrë konstante
 • Rezistent ndaj gërvishtjeve
 • Tendosje të reduktuara nëpërmjet teknologjisë RÖFIX RELAX.
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Bojë rezistente ndaj ujit, rinovuese për suvatë dhe Fasadat me sistem termoizolimi. Përdoret mbi bazamente minerale dhe organike (psh: suva gëlqere- çimento, bojra minerale dhe me dispersion, gurë ranor, beton etc.)

Mbi bazamente minerale dhe organike (si psh. Suva cimeto/gelqere, bojra me dispersion e minerale, tulla rere, beton etj.).

Baza materiale

 • Pigmente: Rëshirë polimerike
 • Lëndë lidhëse prej rrëshire silikoni
 • Përbërësit: me përbërje fijesh, eleminues i shkumës
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë
 • Përdoreni në një temperatur midis + 7 °C dhe + 30 °C
 • Dora e dytë - Të hollohet me maximumi 3% ujë
 • Dora e parë - Të hollohet me maximumi 10% ujë
 • aplikojeni me rrul 1-2 herë
 • Lyejeni 1-2 herë me furçë
 • Sprucojeni me Airless
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...