RÖFIX PF 960 POLIFIX

Masë shpatulluese për brenda
 • Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi
 • sipërfaqe e lëmuar, ose mat
 • i zmerilueshëm
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitkg/Nj.NgjyraKons./Rend.
2000568659Thasë letre25e bardhë1,5 kg/m²/mm
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000568659
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX PF 960 POLIFIX Masë shpatulluese për brenda sq

Skeda teknike

pdf
299 KB
DOP RÖFIX PF 960 POLIFIX Masë shpatulluese për brenda sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
186 KB
SDB RÖFIX PF 960 POLIFIX Masë shpatulluese për brenda sq

Skeda e sigurisë

pdf
320 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi
 • sipërfaqe e lëmuar, ose mat
 • i zmerilueshëm
 • Përshkueshmëri e lartë
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Masë shpatulluese me përmbajtje celuloze pa çimento, hidrofobe e përbërë nga aditivë mineralë, për realizimin e sipërfaqeve të lëmuara mbi bazamente minerale si psh. betone, suva ,me bazë çimento, çimento- gëlqere, gips- gëlqere, mbi pllaka karton gipsi në zonën e brendshme.

Trashësia e shtresës së shpatullimit : Minimum: 2 mm, Maksimum: 4 mm.

Masa shpatulluese me përmbajtje celuloze NUK është e përshtatshme mbi gjithë materialet të të gjitha llojeve si dru, metal, xham, si dhe në ambjentet e ekspozuara nga lagështia.

Baza materiale

 • Gëlqere e pashuar
 • Mjete lidhëse me dispersion
 • Miell mermeri i bardhe
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese brenda/ Tavan ndërtese brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Tërhiqeni me mistri të lemuar
 • Përpunojeni me mistri
 • Magazinimi 12 muaj i mbrojtur nga moti
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...