RÖFIX PI 305 POLITOP

Bojë për muret e brendshme dhe tavanin
 • Aftësi të mirë mbuluese.
 • Çmim i përshtatur me cilësinë
 • Pa mjete humbëse.
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitlt./Nj.NgjyraKons./Rend.
2000152044Kovë15E bardhë0,15 ltr./m²/Lyerje
Kovë15(PK I) Me ngjyrë0,15 ltr./m²/Lyerje
Kovë15I ngjyrosur PK II0,15 ltr./m²/Lyerje
2000569344Kovë5E bardhë0,15 ltr./m²/Lyerje
Kovë5(PK I) Me ngjyrë0,15 ltr./m²/Lyerje
Kovë5I ngjyrosur PK II0,15 ltr./m²/Lyerje
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000152044
2000569344
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX PI 305 POLITOP Bojë për muret e brendshme dhe tavanin sq

Skeda teknike

pdf
330 KB
SDB RÖFIX PI 305 POLITOP Bojë për muret e brendshme dhe tavanin sq

Skeda e sigurisë

pdf
281 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Aftësi të mirë mbuluese.
 • Çmim i përshtatur me cilësinë
 • Pa mjete humbëse.
 • Pa aromë
 • Rezistent ndaj larjes
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Bojë për brenda, mat, me mbulim të mirë, pa emetime (L.F) për mure dhe tavane me bazë disperisoni.

Perdorim ne ndertesa banimi dhe biznesi.

Zgjidhje ideale për aplikime standarde në gamën e kërkesave të mesme dhe të ulët.

Klasa e gërryerjes 3 dhe raporti i kontrastit (aftësia mbuluese) e klasës 2 sipas EN 13300.

Baza materiale

 • Lidhës: Polymer-Dispersion
 • Përbërësit: me përbërje fijesh, eleminues i shkumës
 • Material mbushës (mineral)
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese brenda/ Tavan ndërtese brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis + 7 °C dhe + 30 °C
 • Dora e dytë - Të hollohet me maximumi 10% ujë
 • Dora e parë - Të hollohet me maximumi 20% ujë
 • aplikojeni me rrul 2 herë
 • Lyejeni 2 herë me furçë
 • Sprucojeni me Airless
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...