RÖFIX PI 382 MAXX RAPID®

Bojë e brendshme me një shtresë të vetme.
 • Aftësi të lartë mbuluese
 • Pa përmbajtje holluesi ose nefti
 • Veti shumw tw mira tw rrjedhshmwrisw
Lloji i paketimitltr./EHNgjyraKons./Rend.
Kovë 15 ltr./EH E bardhë 0,15 ltr./m²/Lyerje
Kovë 5 ltr./EH E bardhë 0,15 ltr./m²/Lyerje
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX PI 382 MAXX RAPID® Bojë e brendshme me një shtresë të vetme. sq

Skeda teknike

SDB RÖFIX PI 382 MAXX RAPID® Bojë e brendshme me një shtresë të vetme. sq

Skeda e sigurisë

Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Aftësi të lartë mbuluese
 • Pa përmbajtje holluesi ose nefti
 • Veti shumw tw mira tw rrjedhshmwrisw
 • Ngjitje e mirw
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Boje me dispersion, me pak emision, e bardhe dhe RAL 9010 per ambientet e brendshme.Perdorim ne ndertesa banimi dhe biznesi.

Baza materiale

 • Mjet lidhws nw dispersion me bazw akrilike
 • Përbërësit: me përbërje fijesh, eleminues i shkumës
 • Pigmente: dioksid titani, karbonat kalciumi, silikat alumini
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese brenda/ Tavan ndërtese brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis + 7 °C dhe + 30 °C
 • Dora e dytë - Të hollohet me maximumi 3% ujë
 • Dora e parë - Të hollohet me maximumi 10% ujë
 • aplikojeni me rrul 2 herë
 • Lyejeni 1-2 herë me furçë
 • Sprucojeni me Airless
 • Përziej para përdorimit
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...