RÖFIX POLY

Sistem termoizolimi EPS
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX POLY Sistem termoizolimi EPS sq

Skeda teknike

pdf
174 KB
DOP RÖFIX POLY Sistem termoizolimi EPS sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
191 KB
Mbyll

Rekomandime të mëtejshme të produktit

Përshkrimi i produktit

Izolimi me polisterol poroz(EPS) kombinon një izolim të shkëlqyer, me punim të thjeshtë dhe blerje ekonomike.

Materjali shkumë i lehtë prej polisteroli është i pandryshkshëm, merr flakë me vështirsi, me qëndrueshmëri ndaj kushteve te motit, dhe garanton pa FCKW. Shtrese përforcuese minerale e lartë, e fortë ndaj goditjeve (Kat. II / e bardhe) me trashësi specifike suvaje 3 mm.

Zona e aplikimit: ndërtesat e reja, ndërtesat e vjetra, ndërtesa të larta deri kulla të larta.

Funksion/Karakteristika: Variant I leverdisshëm I izolimit. Përpunim I thjeshtë dhe efiçen. Mbrojtje termike optimale (0,030-0,040 W/mK. Sistem izolimi I lehtë me peshë të reduktuar.

Reaksioni ndaj zjarrit : B-s1, d0 (EN 13501) Kategoria e përdorimit rezistenca në goditje: Kat. II (>3 Joule).

Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...