RÖFIX Poly LIGHT

Llaç ngjitës dhe rrafshues
 • Përdorim universal
 • Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi
 • Kohë perpunimi të mjaftueshme
Lloji i paketimitkg/EHKokrrizimi/NgjyraKons./Rend.
Thasë letre 25 kg/EH 1,2 mm e bardhë 1,1 kg/m²/mm
Sillos 1000 kg/EH 1,2 mm e bardhë 1,1 kg/m²/mm
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX Poly LIGHT Llaç ngjitës dhe rrafshues sq

Skeda teknike

DOP RÖFIX Poly LIGHT Llaç ngjitës dhe rrafshues sq

Deklaratë Performance (DOP)

SDB RÖFIX Poly LIGHT Llaç ngjitës dhe rrafshues sq

Skeda e sigurisë

Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Përdorim universal
 • Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi
 • Kohë perpunimi të mjaftueshme
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Ngjitës dhe rrafshues mineral, i bardhë, për pllaka izoluese (EPS-F), lesh mineral- (MW) dhe pllaka termoizoluese me fibra druri (WF), AeroLIGHT IB 014.Për trashësinë e shtresës përforcuese 3 dhe 5 mm (MPD trashësi minimale e suvasë).Kategoria e përdorimit: II sipas ETAG 004.Për ngjitjen dhe rrafshimin e pllakave të izolimit të zokolaturës (EPS-P/XPS-R/EPS-S).

Sistemi i suvasë nën terren duhet të mbrohet nga lagështia me RÖFIX OPTIFLEX. Mbrojtja nga lagështia duhet të bëhet mbi GOK të përfunduar.

Baza materiale

 • Çimento e bardhë (pa kromat)
 • Rerë gëlqerore me cilësi të lartë
 • Inert i lehtë (organik)
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • mistri e dhëmbëzuar R16 (dhëmbë gjysëm rrethor) për trashësi suvaje 5mm
 • Sprucojeni me Airless
 • Përpunojeni me makineri për suva
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...