RÖFIX Polystar®

Llaç ngjitës dhe rrafshues i bardhë
 • Përshkueshmëri e lartë
 • Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi
 • Kohë perpunimi të mjaftueshme
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitkg/Nj.Kokrrizimi/NgjyraKons./Rend.
2000569242Thasë letre251,2 mm e bardhë1,4 kg/m²/mm
2000148179Thasë letre301,2 mm e bardhë1,4 kg/m²/mm
121643Thasë letre301,2 mm e bardhë1,4 kg/m²/mm
2000148182Sillos me presion ose me rënie të lirë10001,2 mm e bardhë1,4 kg/m²/mm
121642Sillos me presion ose me rënie të lirë10001,2 mm e bardhë1,4 kg/m²/mm
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000569242
2000148179
121643
2000148182
121642
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX Polystar® Llaç ngjitës dhe rrafshues i bardhë sq

Skeda teknike

pdf
415 KB
DOP RÖFIX Polystar® Llaç ngjitës dhe rrafshues i bardhë sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
199 KB
SDB RÖFIX Polystar® Llaç ngjitës dhe rrafshues i bardhë sq

Skeda e sigurisë

pdf
329 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Përshkueshmëri e lartë
 • Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi
 • Kohë perpunimi të mjaftueshme
 • Përpunim i shpejtë ekonomik
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Ngjitës dhe rrafshues mineral, i bardhë, për pllaka termoizoluese fasadash polisterol (EPS-F).

Për shtresa përforcuese me trashësi 3mm. (Trashesia specifike NPD)

Baza materiale

 • Çimento e bardhë (pa kromat)
 • Rerë e cilësisë së lartë
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda
 • Sprucojeni me Airless
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • mistri e dhëmbëzuar R12 (dhëmbë gjysëm rrethor) për trashësi suvaje 3mm
 • Përpunojeni me makineri për suva
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Shembuj aplikimi

Vilë, Tiranë

Shtëpi banimi, Kaninë

Shtëpi banimi, Sherishtë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...