RÖFIX Profil për fugat

Jo statik
 • E përshtatshme për restaurimin e plasaritjeve.
 • I lyeshëm
 • Rezistent ndaj rezeve UV dhe ozonit
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitmli/Nj.cm
2000148146Pako/karton62.5250
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000148146
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX Profil për fugat Jo statik sq

Skeda teknike

pdf
218 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • E përshtatshme për restaurimin e plasaritjeve.
 • I lyeshëm
 • Rezistent ndaj rezeve UV dhe ozonit
 • Koefiçienti i zgjerimit është i krahasueshëm me suvatë e mëposhtme.
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Profil puthitjeje/lidhjeje i levizshem per aplikimin e lidhjeve ndarese si dhe lidhjeve mbajtese te reshqitjeve te ndertesave ne sistemet me izolim termik.

Per siperfaqe muri te vazhdueshme (ne forme E). Per cepat e brendshmem (Forme V).

Baza materiale

 • Profil plastik me mundësi lëvizëse dhe rrjetë fibre qelqi të ngjitur.
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
 • Mur ndërtese jashtë/brenda
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...