RÖFIX Renostar®

Rinovues dhe masë ngjitëse universale
 • Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi
 • I përforcuar me fibra
 • Lidhje shumë e mirë
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitkg/Nj.KokrrizimiKons./Rend.
2000148044Thasë letre250 - 0,5 mm1,5 kg/m²/mm
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000148044
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX Renostar® Rinovues dhe masë ngjitëse universale sq

Skeda teknike

pdf
308 KB
DOP RÖFIX Renostar® Rinovues dhe masë ngjitëse universale sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
186 KB
SDB RÖFIX Renostar® Rinovues dhe masë ngjitëse universale sq

Skeda e sigurisë

pdf
336 KB
Mbyll

Rekomandime të mëtejshme të produktit

Avantazhet e produktit

 • Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi
 • I përforcuar me fibra
 • Lidhje shumë e mirë
 • Tkurrje të pakta
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Rinovues mineral-dhe masë stukimi për zona universale përdorimi. Shpeshtësia e aplikimit është e mundur nga 1 në 10 mm me një shtresë.

Masë përforcuese për rinovimin e suvave në fasada me izolim termik, në kombinim me rrjetën përforcuese RÖFIX P50. Suva niveluese për përmirësimin e suvave, bazamenteve të zakonshëm të ndërtimit.

Baza materiale

 • Gëlqere e pashuar
 • Çimento e bardhë (pa kromat)
 • Mjete lidhëse me dispersion
 • Rërë e imët mermeri e cilësisë së lartë
 • Me aditiv fibrash
 • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
 • Përbëres organik < 5%
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda / Tavan ndërtese brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Tërhiqeni me mistri të lemuar
 • Fshijeni me disk zmerilues
 • Përpunojeni me makineri për suva
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...