RÖFIX Shirit gome izolues 2D

Shirit izolues vetëngjitës
  • Izolim jetëgjatë dhe me qëndrueshmëri ngaj kushteve atmosferike i fugave
  • I lyeshëm
  • Përshkueshmëri e lartë
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitmli/Nj.Përmasat
2000152964Pako/karton9018,000 mm
2000569573Pako/karton6012,000 mm
2000152965Pako/karton459,000 mm
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000152964
2000569573
2000152965
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX Shirit gome izolues 2D Shirit izolues vetëngjitës sq

Skeda teknike

pdf
373 KB
SDB RÖFIX Shirit gome izolues 2D Shirit izolues vetëngjitës sq

Skeda e sigurisë

pdf
245 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

  • Izolim jetëgjatë dhe me qëndrueshmëri ngaj kushteve atmosferike i fugave
  • I lyeshëm
  • Përshkueshmëri e lartë
  • Hermetizim i integruar 2 shtresor
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Izolim nga shiu i fugave lidhëse (p.sh dritare, parvaze dritaresh, trarë druri etj).

Per izolimin fugave të dritareve në bazament, pa përdorur elementët shtesë në sistemin e Termoizolimit, për ndërtesa të reja dhe të vjetra. Tipi: 2D-15(IB) - 1 = 2-6 mm / Tipi 2 = 3-9 mm / Tipi 3 = 5-12 mm.

Baza materiale

  • Shirit izolues fuge i vetëngjitshëm, i dëndur prej shkume PU të butë, me sipërfaqet anësore të dhe të izoluara.
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

  • Mur ndërtese jashtë/brenda
  • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...