RÖFIX AS 910

ngjitës izolues.
  • Rezistent ndaj alkaleve
  • I papërshkueshëm nga uji
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitmli/Nj.Përmasat
2000153268Pako/karton55 x 0,12 m
2000153185Pako/karton5050 x 0,12 m
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000153268
2000153185
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX AS 910 ngjitës izolues. sq

Skeda teknike

pdf
192 KB
SDB RÖFIX AS 910 ngjitës izolues. sq

Skeda e sigurisë

pdf
245 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

  • Rezistent ndaj alkaleve
  • I papërshkueshëm nga uji
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Per mbikalimin fleksibel, me izolim te ujit, te lidhjeve te levizshme, lidhjeve te cepit dhe lidhjeve te tjera me rrezikshmeri carje.

Per izolimin e cepave dhe fuave nen shtresa qeramike ne dhoma te lagura dhe me lageshti

Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

  • Mur ndërtese jashtë/brenda / Dysheme ndërtese brenda
  • Përpunojeni me mistri
  • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...