RÖFIX SiSi-Putz® VITAL

Fino me strukturë
 • Rezistencë e lartë ndaj ujit (Efekti lotus)
 • Qëndrueshmëri e lartë ndaj kushteve atmosferike
 • Rezistent ndaj shiut të rrëmbyeshëm
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitkg/Nj.Kokrrizimi/NgjyraKonsumi
2000148176Kovë250,5 mm V E bardhë1,7 kg/m²
2000148183Kovë250,7 mm V E bardhë1,7 kg/m²
2000148090Kovë251 mm V E bardhë2 kg/m²
2000148091Kovë251,5 mm V E bardhë2,4 kg/m²
2000151781Kovë251,5 mm R E bardhë2,4 kg/m²
2000148094Kovë252 mm V E bardhë3 kg/m²
2000148093Kovë252 mm R E bardhë2,7 kg/m²
2000148097Kovë253 mm V E bardhë3,8 kg/m²
2000148096Kovë253 mm R E bardhë3,5 kg/m²
2000150916Kovë254 mm V E bardhë4,75 kg/m²
2000151125Kovë254 mm R E bardhë4,75 kg/m²
2000148190Kovë256,0 mm Suva sprucuese E bardhë4,75 kg/m²
Kovë25(PK I) Me ngjyrë-
Kovë25I ngjyrosur PK II-
Kovë25I ngjyrosur PK III-
Kovë25I ngjyrosur PK IV-
Kovë25I ngjyrosur PK V-
SiSi-PK SKovë25me ngjyra-
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000148176
2000148183
2000148090
2000148091
2000151781
2000148094
2000148093
2000148097
2000148096
2000150916
2000151125
2000148190
SiSi-PK S
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX SiSi-Putz® VITAL Fino me strukturë sq

Skeda teknike

pdf
400 KB
DOP RÖFIX SiSi-Putz® VITAL Fino me strukturë sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
198 KB
SDB RÖFIX SiSi-Putz® VITAL Fino me strukturë sq

Skeda e sigurisë

pdf
341 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Rezistencë e lartë ndaj ujit (Efekti lotus)
 • Qëndrueshmëri e lartë ndaj kushteve atmosferike
 • Rezistent ndaj shiut të rrëmbyeshëm
 • Dekorativ
 • I përshtatshëm mbi sistem termoizolimi.
 • rezistent ndaj ngrirjes
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Suva e sipërme me strukturë, e gatshme, shtresë-hollë, e përzierë me makineri, e disponueshme në struktura, kokërrizim dhe tone ngjyrash të ndryshme.

Suva me qëndrueshmëri ndaj kushteve atmosferike dhe ujit, për fasada me suva dhe mbi sistemet e izolimit termik.

Baza materiale

 • Mjete lidhëse me dispersion
 • Lëndë lidhëse prej rrëshire silikoni
 • Lëndë lidhëse silkoni
 • Rërë mermeri e bardhë e selektuar
 • Pigmente boje
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Hollojeni me max. 2 % ujë
 • Tërhiqeni me mistri të lemuar
 • Fshijeni me disk zmerilues
 • Sprucojeni me Airless
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
 • E pajisur me konservues filmi
Mbyll

Shembuj aplikimi

Hotel ''Katalea'', Fier

Vilë, Korçë

Banesë shërbimi dhe banimi, Petrelë

Banesë shërbimi dhe banimi, Tiranë

Vilë, Tiranë

Vilë, Ali Demi

Vilë, Tiranë

Shtëpi banimi, Kaninë

Shtëpi banimi, Sherishtë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...