RÖFIX SiSi-Putz® VITAL

Fino me strukturë
 • Rezistencë e lartë ndaj ujit (Efekti lotus)
 • Qëndrueshmëri e lartë ndaj kushteve atmosferike
 • Rezistent ndaj shiut të rrëmbyeshëm
Lloji i paketimitkg/EHKokrrizimi/NgjyraKonsumi
Kovë 25 kg/EH 1 mm V E bardhë 2 kg/m²
Kovë 25 kg/EH 1,5 mm V E bardhë 2,4 kg/m²
Kovë 25 kg/EH 2 mm R E bardhë 2,7 kg/m²
Kovë 25 kg/EH 2 mm V E bardhë 3 kg/m²
Kovë 25 kg/EH 3 mm R E bardhë 3,5 kg/m²
Kovë 25 kg/EH 3 mm V E bardhë 3,8 kg/m²
Kovë 25 kg/EH 0,5 mm V E bardhë 1,7 kg/m²
Kovë 25 kg/EH 6,0 mm Suva sprucuese E bardhë 4,75 kg/m²
Kovë 25 kg/EH (PK I) Me ngjyrë -
Kovë 25 kg/EH I ngjyrosur PK II -
Kovë 25 kg/EH I ngjyrosur PK III -
Kovë 25 kg/EH I ngjyrosur PK IV -
Kovë 25 kg/EH I ngjyrosur PK V -
Kovë 25 kg/EH 0,7 mm E bardhë 1,7 kg/m²
Kovë 25 kg/EH 4 mm R E bardhë 4,75 kg/m²
Kovë 25 kg/EH 4 mm V E bardhë 4,75 kg/m²
Kovë 25 kg/EH me ngjyra -
Kovë 25 kg/EH 1,5 mm R E bardhë 2,4 kg/m²
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX SiSi-Putz® VITAL Fino me strukturë sq

Skeda teknike

DOP RÖFIX SiSi-Putz® VITAL Fino me strukturë sq

Deklaratë Performance (DOP)

SDB RÖFIX SiSi-Putz® VITAL Fino me strukturë sq

Skeda e sigurisë

Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Rezistencë e lartë ndaj ujit (Efekti lotus)
 • Qëndrueshmëri e lartë ndaj kushteve atmosferike
 • Rezistent ndaj shiut të rrëmbyeshëm
 • Dekorativ
 • I përshtatshëm mbi sistem termoizolimi.
 • rezistent ndaj ngrirjes
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Suva e sipërme me strukturë, e gatshme, shtresë-hollë, e përzierë me makineri, e disponueshme në struktura, kokërrizim dhe tone ngjyrash të ndryshme.Suva me qëndrueshmëri ndaj kushteve atmosferike dhe ujit, për fasada me suva dhe mbi sistemet e izolimit termik.

Baza materiale

 • Mjete lidhëse me dispersion
 • Lëndë lidhëse prej rrëshire silikoni
 • Lëndë lidhëse silkoni
 • Rërë mermeri e bardhë e selektuar
 • Pigmente boje
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
 • Përziej para përdorimit
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Sprucojeni me Airless
 • Fshijeni me disk zmerilues
 • Tërhiqeni me mistri të lemuar
 • Hollojeni me max. 2 % ujë
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • E pajisur me konservues filmi
Mbyll

Shembuj aplikimi

Hotel ''Katalea'', Fier

Banesë shërbimi dhe banimi, Tiranë

Vilë, Korçë

Vilë, Tiranë

Vilë, Ali Demi

Shtëpi banimi, Kaninë

Vilë, Tiranë

Shtëpi banimi, Sherishtë

Banesë shërbimi dhe banimi, Petrelë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...