RÖFIX Unistar® BASIC

Llaç ngjitës dhe rrafshues
 • Ngjitje e mirë
 • Përshkueshmëri e lartë
 • Mbajtje ngarkesash te lartë mekanike
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitkg/Nj.Kokrrizimi/NgjyraKons./Rend.
2000569241Thasë letre251,2 mm gri1,4 kg/m²/mm
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000569241
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX Unistar® BASIC Llaç ngjitës dhe rrafshues sq

Skeda teknike

pdf
305 KB
DOP RÖFIX Unistar® BASIC Llaç ngjitës dhe rrafshues sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
200 KB
SDB RÖFIX Unistar® BASIC Llaç ngjitës dhe rrafshues sq

Skeda e sigurisë

pdf
336 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Ngjitje e mirë
 • Përshkueshmëri e lartë
 • Mbajtje ngarkesash te lartë mekanike
 • Përdorim universal
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Llaç përforcues mineral, ngjitës gri për pllaka izoluese prej leshi mineral dhe tape.

Për shtresë përforcuese 5mm (trashësi minimale e suvasë MPD)

Baza materiale

 • Gëlqere e pashuar
 • Çimento
 • Rerë gëlqerore me cilësi të lartë
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • mistri e dhëmbëzuar R16 (dhëmbë gjysëm rrethor) për trashësi suvaje 5mm
 • Sprucojeni me Airless
 • Përpunojeni me makineri për suva
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...