RÖFIX XPS-R 035

Pllakë izoluese perimetrike
  • Izolim termik
Lloji i paketimitm²/EHTrashësiaPërmasat e pllakës
Pako/karton 15 m²/EH 20 125 x 60 cm
Pako/karton 9 m²/EH 30 125 x 60 cm
Pako/karton 6.75 m²/EH 40 125 x 60 cm
Pako/karton 6 m²/EH 50 125 x 60 cm
Pako/karton 4.5 m²/EH 60 125 x 60 cm
Pako/karton 3.75 m²/EH 80 125 x 60 cm
Pako/karton 3 m²/EH 100 1.250 x 600 mm
Pako/karton 2.25 m²/EH 120 125 x 60 cm
Pako/karton 2.25 m²/EH 140 125 x 60 cm
Pako/karton 2.25 m²/EH 160 125 x 60 cm
Pako/karton 1.5 m²/EH 200 125 x 60 cm
Pako/karton 1.33 m²/EH 180 125 x 60 cm
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX XPS-R 035 Pllakë izoluese perimetrike sq

Skeda teknike

Mbyll

Avantazhet e produktit

  • Izolim termik
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Polesterol i ekstruzionuar-shkumë e ngurtësuar me sipërfaqe me ndarje për rrethimin izolues.

Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

  • Mur ndërtese jashtë
  • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
  • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...