RÖFIX ZK-ECO

Suva mbushëse me bazë çimento- gëlqere
 • Aplikim i mirë
Lloji i paketimitkg/EHKokrrizimiKons./Rend.
Thasë letre 40 kg/EH 0 - 1,3 mm 1,3 kg/m²/mm
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX ZK-ECO Suva mbushëse me bazë çimento- gëlqere sq

Skeda teknike

DOP RÖFIX ZK-ECO Suva mbushëse me bazë çimento- gëlqere sq

Deklaratë Performance (DOP)

SDB RÖFIX ZK-ECO Suva mbushëse me bazë çimento- gëlqere sq

Skeda e sigurisë

Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Aplikim i mirë
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Suva mbushëse për muret e brendshme, tavanet dhe fasadat me nivele të ulëta lagështie.

Baza materiale

 • Gëlqere e pashuar
 • Çimento
 • Rerë gëlqerore me cilësi të lartë
 • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
 • E lirë nga dispersionet e lëndëve
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese brenda/ Tavan ndërtese brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Përpunojeni me mistri
 • Përpunojeni me makineri për suva
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...