RÖFIX Sisma Calce- Mbrojtja nga tërmeti plus rinovim termik

Një zgjidhje për ndërtesat rezistente ndaj tërmetit ka dalë nga njohuri dhe ekspertizë e RÖFIX. Një sistem sistematik dhe i integruar për ndërtesa të sigurta por me efikasitet energjetik.

Sistemi novator RÖFIX SismaCalce që kombinon përforcimin e blinduar të muraturës me izolimin e plotë të nxehtësisë. Avantazhi vendimtar i SismaCalce: dy karakteristika të rëndësishme të një ndërtese përmirësohen shumë në një operacion të vetëm: mbrojtjen e tërmetit dhe efikasitetin e energjisë.

Përforcimi anti-sizmik RÖFIX SismaCalce përbëhet nga pëlhura speciale RÖFIX SismaProtect që përdoret së bashku me llaçin mineral gëlqeror hidraulik SismaCalce. Pëlhura është absolutisht rezistente ndaj korrozionit, praktike për t’u përdorur, e lehtë për t’u prerë dhe përshtatet në mënyrë perfekte në substrat.RÖFIX SismaCalce për siguri shtesë, kursim të energjisë, cilësi të jetesës dhe një rritje të vlerës së pronës.