Produkte për restaurim dhe rinovim

6 Produkte
RÖFIX Renoplus®

RÖFIX Renoplus®

Suva nivelimi dhe rinovimi universale

E re

Artikuj të rinj

Zbuloni artikujt tonë të rinj

RÖFIX Renostar®

RÖFIX Renostar®

Rinovues dhe masë ngjitëse universale

E re
RÖFIX CalceClima® Thermo

RÖFIX CalceClima® Thermo

Suva me bazë gëlqere termoizoluese

RÖFIX Renofinish®

RÖFIX Renofinish®

Rinovues dhe masë lëmuese universale

E re
RÖFIX CalceClima® Llaç paratrajtues

RÖFIX CalceClima® Llaç paratrajtues

Suva sprucues me bazë gëlqere hidraulike NHL5

E re
RÖFIX CalceClima® Ambiente

RÖFIX CalceClima® Ambiente

Suva për brenda me bazë gëlqere

Kërkuesi jonë i produktit

Ende i pasigurt, cili produkt është i duhuri për ju?

Filloni të zbuloni produktet tona!