Sistemet e izolimit termik

26 Produkte
RÖFIX Unistar® LIGHT

RÖFIX Unistar® LIGHT

Llaç ngjitës dhe rrafshues

E re

Artikuj të rinj

Zbuloni artikujt tonë të rinj

RÖFIX Polystar®

RÖFIX Polystar®

Llaç ngjitës dhe rrafshues i bardhë

RÖFIX IA 622

RÖFIX IA 622

Llaç ngjitës dhe rrafshues

RÖFIX W50

RÖFIX W50

Llaç ngjitës dhe rrafshues

RÖFIX Shirit gome izolues

RÖFIX Shirit gome izolues

ngjitës izolues.

RÖFIX EPS-F 031 RELAX

RÖFIX EPS-F 031 RELAX

Pllakë termoizolimi për fasadë, gri me prerje

RÖFIX UNICOLL

RÖFIX UNICOLL

Ngjitës universal

RÖFIX P50

RÖFIX P50

Rrjetë përforcuese

RÖFIX Profil këndor pikor-

RÖFIX Profil këndor pikor-

Pikore me rrjetë plastike

E re
RÖFIX BAP 45

RÖFIX BAP 45

Profil lidhës

RÖFIX Profil për fugat

RÖFIX Profil për fugat

Jo statik

RÖFIX Elementë të ndryshëm montimi për sistemin e termoizolimit

RÖFIX Elementë të ndryshëm montimi për sistemin e termoizolimit

Pajisje të sistemit të termoizolimit

RÖFIX UniContact

RÖFIX UniContact

Ngjitës për polisterol

RÖFIX OPTIFLEX® 2K

RÖFIX OPTIFLEX® 2K

Hidroizolues, 2 komponentësh

RÖFIX EPS-F 031

RÖFIX EPS-F 031

Pllakë termoizolimi për fasadë, gri

RÖFIX EPS-F 040

RÖFIX EPS-F 040

Pllakë termoizolimi për fasadë, e bardhë

RÖFIX EPS-F 036

RÖFIX EPS-F 036

EPS Pllakë termoizolimi për fasadë

RÖFIX EPS-P 035

RÖFIX EPS-P 035

EPS- Pllaka izolimi për zonën e xokolaturës

RÖFIX XPS-R 035

RÖFIX XPS-R 035

Pllakë izoluese perimetrike

E re
RÖFIX ROCKET

RÖFIX ROCKET

Tiplla me vidhosje, teleskop

RÖFIX H3

RÖFIX H3

Tiplla/Kunja plastike

RÖFIX H1 eco

RÖFIX H1 eco

Tiplla/Kunja çeliku

RÖFIX Kënde me rrjetë

RÖFIX Kënde me rrjetë

profil

RÖFIX APL 3D STANDART

RÖFIX APL 3D STANDART

Këndore suvatimi

RÖFIX Profil xokolature

RÖFIX Profil xokolature

në formë U-je alumin

E re
RÖFIX SOL-PAD

RÖFIX SOL-PAD

Sistemi I këndoreve të suavatimit në zonën afër tokës.

Kërkuesi jonë i produktit

Ende i pasigurt, cili produkt është i duhuri për ju?

Filloni të zbuloni produktet tona!