Bojrat

10 Produkte
RÖFIX PI 972 LATEX SEIDENGLANZ

RÖFIX PI 972 LATEX SEIDENGLANZ

Bojë latex për brenda, me shkëlqim, që lahet

E re

Artikuj të rinj

Zbuloni artikujt tonë të rinj

RÖFIX PE 419 ETICS®

RÖFIX PE 419 ETICS®

Bojë për jashtë me bazë Silikoni

RÖFIX CalceClima® Finish Classic

RÖFIX CalceClima® Finish Classic

Masë shpatulluese për brenda

RÖFIX PP 301 HYDRO LF

RÖFIX PP 301 HYDRO LF

Forcues universal dhe Astar boje

RÖFIX CalceClima® Finish Decor

RÖFIX CalceClima® Finish Decor

Masë shpatulluese pastoze prej gëlqereje

RÖFIX Grund Easy

RÖFIX Grund Easy

Astar akrilik

RÖFIX PI 373 RAPID COLOR

RÖFIX PI 373 RAPID COLOR

Bojë për brenda me dispersion, që lahet

RÖFIX PI 313 TREND PLUS AIRLESS

RÖFIX PI 313 TREND PLUS AIRLESS

Bojë për brenda me dispersion Airless

RÖFIX PI 305 POLITOP

RÖFIX PI 305 POLITOP

Bojë për muret e brendshme dhe tavanin

RÖFIX PE 312 OUT DOOR

RÖFIX PE 312 OUT DOOR

Bojë akrilike për fasada.

Kërkuesi jonë i produktit

Ende i pasigurt, cili produkt është i duhuri për ju?

Filloni të zbuloni produktet tona!