Bojrat për ambjente të brëndshme

4 Produkte
RÖFIX PI 972 LATEX SEIDENGLANZ

RÖFIX PI 972 LATEX SEIDENGLANZ

Bojë latex për brenda, me shkëlqim, që lahet

E re

Artikuj të rinj

Zbuloni artikujt tonë të rinj

RÖFIX PI 373 RAPID COLOR

RÖFIX PI 373 RAPID COLOR

Bojë për brenda me dispersion, që lahet

RÖFIX PI 313 TREND PLUS AIRLESS

RÖFIX PI 313 TREND PLUS AIRLESS

Bojë për brenda me dispersion Airless

RÖFIX PI 305 POLITOP

RÖFIX PI 305 POLITOP

Bojë për muret e brendshme dhe tavanin

Kërkuesi jonë i produktit

Ende i pasigurt, cili produkt është i duhuri për ju?

Filloni të zbuloni produktet tona!