Një Ekip – Një Filozofi

Çfarë i duhet një ekipi për të pasur rezultate? Bashkpunëtorë të fortë. Një mbështetje e fortë për rezultate sa më të mira. Dhe një filozofi, që mban këto virtyte. Të gjitha këto do ti gjeni tek ne.

Drejtuesit tanë, këta janë specialistët  e 4 Markave të prodhimit FIXIT, HASIT, KREISEL dhe RÖFIX. Pas tyre ndodhet GRUPI FIXIT si organizues kryesor. Në lidhje me këtë ne ju ofrojmë materiale dhe zgjidhje për godina banimi ose dhe jo të banueshme, ndërtesa të ulëta dhe të larta, të reja dhe për rinovim.

Rezultatet tona i shikoni më mirë në palettën tonë të produkteve – nga produkte ndërtimi cilësore prodhuar me materialet tona bazë deri në zgjidhje për sisteme kompakte për tavane dhe dysheme. Përse janë produktet tona kaq të mira? Sepse ne kemi një filozofi të fortë që na drejton: klientë të kënaqur, produkte me cilësinë më të lartë, punëtorë të motivuar dhe punë ekonomike.

4 Marka-Prodhim materialesh ndërtimi
10 Sektore produktesh
44 Fabrika prodhimi
20 Shtete